Ιστιοπλοΐα στη Χαλκιδική

Εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

Απολαύστε μια τριήμερη ή πενθήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική.

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Αγίου Όρους από θαλάσσης, κλείνοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή χωρίς.

Οι άνεμοι είναι σε γενικές γραμμές ήπιοι και υπάρχουν αμέτρητες παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν πρόσβαση από τη στεριά.

Η Χαλκιδική έχει πολλά μικρά ψαροχώρια, μοναδικής ομορφιάς, που παρέχουν ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη και φρέσκο ψάρι.

Το πρώτο πόδι, (Κασσάνδρα) είναι αρκετά ανεπτυγμένο τουριστικά, με πολύ κόσμο, beach bars, εστιατόρια, clubs και φεστιβάλ.

Ο καιρός είναι αρκετά καλός και ζεστός από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

Είναι ένας ήρεμος και χαλαρωτικός προορισμός, με πολλές παραλίες και μικρούς κόλπους για μπάνιο ή και κατάδυση, με κρυστάλλινα καθαρά νερά.

Η Χαλκιδική είναι ιδανικός προορισμός για κρουαζιέρα με σκάφος για τους παρακάτω λόγους

Προορισμός Χαλκιδική

Το δεύτερο πόδι (Σιθωνία) θα σας εντυπωσιάσει με τους ονειρεμένους κρυφούς κολπίσκους, τις λευκές αμμουδιές, τα πεύκα που φτάνουν ως τις παραλίες, και τα πανέμορφα τουρκουάζ νερά του.

Είναι ένας ιδανικός προορισμός για να τον εξερευνήσετε με ιστιοπλοϊκό.

Τέλος, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής (Άθως), μπορείτε να επισκεφτείτε έναν κρυφό παράδεισο, το νησάκι της Αμμουλιανής, με τις υπέροχες παραλίες του, όπου η πρόσβαση τους γίνεται μόνο με σκάφος.

Συνεχίζοντας, μπορείτε να επισκεφτείτε την Ουρανούπολη, να θαυμάσετε το Άγιον Όρος και να πλεύσετε στις ακτές του, θαυμάζοντας τα παλιά μοναστήρια που χτισθήκαν πάνω στα βράχια.

Το πακέτο για την τριήμερη ή πενθήμερη εκδρομή
με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική,
αποτελεί ένα τέλειο ταξίδι αναψυχής!

Δείτε το τιμοκατάλογό μας. (pdf αρχείο)

Αναχωρείτε από την παραλία της Αρετσού.

Με πολλές ενδιάμεσες στάσεις, σε απόμερες παραλίες για μπάνιο και φρέσκο ψάρι σε ταβέρνες.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορείτε να επιλέξετε είτε να παραμείνετε για ποτό στο σκάφος, είτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα πολλά clubs και beach bars.

Θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο από το να περάσετε το διήμερό σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, παραμένοντας στο ίδιο μέρος.

Ας ξεκινήσουμε τις διακοπές μας!